Rólunk írták

Jön a Gastro Trade Expo, a vendéglátóipar kreatív nagyrendezvénye

Június 1-2-án zajlik a SYMA rendezvényközpontban a vendéglátóipari szakma nagyrendezvénye, a Kreatív Konyha Fórum folytatásaként bemutatkozó Gastro Trade Expo. Az interaktív, két napos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles szegmensének szól.

Bővebben...

Gastro Trade Expo 2011

Június elején a szűkebb szakmának szóló kétnapos gasztronómiai rendezvény zajlott a Centralpress Kft. (Vendéglátás) szervezésében a Syma csarnokban. A Gastro Trade Expo előde a tavaly a Hungexpo egyik pavilonjában tartott Kreatív Konyha Fórum volt.

Bővebben...

Gastro Trade Expo

Immár hagyományosan nyár elején, június 1-2-án zajlik a SYMA Rendezvényközpontban a vendéglátóipari szakma nagyrendezvénye, a Kreatív Konyha Fórum folytatásaként bemutatkozó Gastro Trade Expo. Az interaktív, két napos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak, ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles szegmensének szól.

Bővebben...

A MÁK Bistro lett az Év Konyhája

A Vendéglátás szaklap immár harmadik alkalommal kért fel ismert gasztronómiai szakembereket és újságírókat, hogy szavazzanak az év legjobbjának tartott étteremre, vagyis az Év Konyhájára. A díjat ezúttal a budapesti MÁK Bisztró csapata, Huszár Krisztián vezetésével vehette át az október 24-i gálavacsorán, míg a Vendéglátás szerkesztőségének különdíját a békéscsabai Brill Bisztró nyerte el.

Bővebben...

Újabb díj a csabai étteremnek

A budapesti Gundel étteremben rendezte a Magyar vendéglátás szaklap a minap a 2011. Év Konyhája díjátadó gálavacsoráját.

A rendezvényre a magyar gasztronómia elitjéből 150 vendéget hívtak meg. Gabnai Csaba személyében Békés megyei étterem tulajdonosa első alkalommal vehetett részt a rendezvényen, ahol két címet ítéltek oda.

Bővebben...

A MÁK Bisztró lett az Év Konyhája

A Vendéglátás szaklap immár harmadik alkalommal kért fel ismert gasztronómiai szakembereket és újságírókat, hogy szavazzanak az év legjobbjának tartott étteremre. A díjat ezúttal a budapesti MÁK Bisztró csapata, Huszár Krisztián vezetésével vehette át az október 24-i gálavacsorán, míg a Vendéglátás csapatának különdíját a békéscsabai Brill Bisztró nyerte el.

Bővebben...

Békéscsaba Brillje beragyogta a Gundelt

Hétfő. A legszomorúbb hétköznap. Az emberek a világ minden táján ezen a napon zökkenek vissza a munkába, és veszik fel újra a hétköznapok ritmusát. A csabai Brill Bisztró tulajdonosa, Gabnai Csaba is általában így él hétről hétre, de 2011. október havának negyedik hétfőjén, 24-én, napirendje mindenben eltért a szokásos hétfőktől.

Bővebben...